صنعت هوانوردی ایران ، از فراز تا فرود

صنعت حمل و نقل هوایی ایران از صنعت فرودگاهی تا صنعت هواپیمایی

صنعت هوانوردی ایران ، از فراز تا فرود

صنعت حمل و نقل هوایی ایران از صنعت فرودگاهی تا صنعت هواپیمایی

بررسی توانمندی صنعت هوافضا در اتاق بازگانی


بررسی توانمندی صنعت هوافضا در اتاق بازگانیتوانمندی‌های ملی صنایع هوایی و فضایی کشور امروز از سوی مسئولان این صنعت و اعضای اتاق بازرگانی ایران مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هومن حاجی‌پور، مدیر امور تشکل‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران امروز - شنبه - در این نشست اظهار کرد: اتاق بازرگانی ایران ماموریت ویژه‌ای در بحث توسعه و توانمند‌سازی تشکل‌ها دارد و به عنوان تشکل‌های کشور چتر گسترده فعالان اقتصادی این حوزه است.

به گفته وی تشکل هوا و فضای اتاق بازرگانی تهران توانمندی زیادی در زمینه تولید و صادرات دارد و دو دوره از فعالیت هیات مدیره آن گذشته است و شاهد اثرات مثبتی در آن هستیم.
  
مدیر امور تشکل‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اظهار کرد: باید به خود ببالیم که در کشوری زندگی می‌کنیم که بخش خصوصی آن در حوزه هوا و فضا به صورت تخصصی وارد شده و تولید و صادرات دارد.

همچنین در ادامه این نشست امین سالاری - رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران - گفت: بخش خصوصی توانمندی زیادی در تولید و صادرات خدمات و محصولات هوا و فضا دارد و توسعه هوانوردی عمومی در صورت حمایت دولت در ساخت فرودگاه و بازشدن گره‌های قانونی امکان پذیر است.

وی افزود: اشتغالزایی در این صنعت تا به حال بیش از 10 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است. به دلیل این‌که شاغلان این رشته نخبگان دانشگاهی هستند این اشتغالزایی از نوع اشتغالزایی برتر حساب می‌شود.

سالاری اظهار کرد: آخرین دستاوردهای بخش خصوصی در این نمایشگاه عرضه می‌شود که راهی برای ورود به بازار‌های جدید داخلی است.

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: صنعت هوایی در سه دهه اخیر به شدت تحت فشار بوده و محدودیت‌های زیادی برای شرکت‌های هوایی ایرانی ایجاد شده است. البته شرکت‌های صاحب‌نام خارجی در موضوعات مختلف هوایی وارد مذاکره با بخش خصوصی شده‌اند و توافقاتی نیز حاصل شده است.

سالاری افزود: یکی‌ دیگر از اهداف مهمی که در این نمایشگاه دنبال می‌کنیم توسعه هوانوردی عمومی است. هوانوردی عمومی شامل همه خدمات هوایی به جز خدمات نظامی و خدمات منظم ایرلاین‌هاست که شامل خدمات تفریحی، امداد و نجات و آتش‌نشانی است.

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران خاطر نشان کرد: در همین راستا بخش خصوصی با بهره‌گیری از توان داخلی کشور در حوزه‌های هوایی، فضایی متمرکز شده است و حضور مردم را در صنعت هوایی و فضایی نمایندگی می‌کند.

وی گفت: تراز صادرات هوایی کشور در این حوزه رو به مثبت‌ شدن است و سالانه 35 درصد افزایش حجم صادرات داریم. همچنین پیش‌بینی شده که در افق 1404 معادل 4000 فروند هواپیما در رده هوانوردی عمومی داشته باشیم که نیازمند همکاری دولت در این حوزه است. در حوزه قوانین و تسهیل صدور مجوزها نیز اتحادیه آمادگی دارد به عنوان بازوی اجرایی سازمان عهده‌دار مسئولیت صلاحیت پرواز هواپیمای سبک و فوق‌سبک، کنترل و نظارت روی گواهینامه‌ خلبانی، نظارت بر خدمات فنی و تعمیرات و آموزش در این حوزه باشد.

سالاری اظهار کرد: در حوزه فضایی اتحادیه طرحی را چهار سال پیش در جهت طراحی و ساخت ماهواره سنجشی با دقت 2.5 متر به دولت ارائه کرد و 27 شرکت خصوصی در این کنسرسیوم شرکت داشته‌اند. اما به دلیل تعدیل ساختار سازمان هوایی و تغییر مدیریت این پروژه کنسل شد. اگر اجازه انجام این پروژه سه ساله داده می‌شد تاکنون یکسال از خدمات آن بهره‌مند گشته بودیم.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد