صنعت هوانوردی ایران ، از فراز تا فرود

صنعت حمل و نقل هوایی ایران از صنعت فرودگاهی تا صنعت هواپیمایی

صنعت هوانوردی ایران ، از فراز تا فرود

صنعت حمل و نقل هوایی ایران از صنعت فرودگاهی تا صنعت هواپیمایی

تفاهمنامه همکاری در زمینه تجسس و نجات با کشورهای منطقه

ایران و امارات دو تفاهمنامه همکاری در زمینه "تجسس و نجات" و " طرح اضطراری" امضاء کردند.
به‌گزارش روابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌های کشور؛ این تفاهمنامه‌ها در راستای اجرای تعهدات منطقه‌یی و بین‌المللی و کسب آمادگی برای همکاری و هماهنگی متقابل در صورت بروز سوانح هوایی با لحاظ حفظ تمامیت ارضی کشور و تاکید بر انطباق مرزهای هوایی با مرزهای پهنه آبی کشور به امضاء رسیده است.
مذاکرات برای انعقاد این تفاهمنامه از سالیان گذشته آغاز و سرانجام در تاریخ ۱۸ دی ماه سال جاری و با سفر هیاتی به ریاست علیرضا جهانگیریان معاون وزیر راه‌وشهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با همراهی ابراهیم شوشتری معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها به این کشور منعقد شد.
شوشتری در این زمینه گفت: امضای توافقنامه با کشور امارات نه تنها سبب برطرف شدن یکی از مهمترین چالش‌های پیش‌رو شد بلکه باعث شد موارد نقصان (deficiency)  درج شده در اسناد ایکائو در خصوص دو موضوع تجسس و نجات" و "طرح اضطراری" در دفتر منطقه‌یی قاهره حذف شود.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها همچنین از امضای تفاهمنامه با کشورهای افغانستان، ترکمنستان و کویت در آینده‌یی نزدیک خبر داد.
به گفته وی٬ براساس الزامات ایکائو و مطابق با مستندات موجود در انکس 11 و به‌منظور تداوم ارایه سرویس مراقبت پرواز به هواپیماهایی که با خرابی یا قطع سیستم‌های راداری و ارتباطی، وقوع بلایای طبیعی و... روبرو می‌شوند، کشورها ملزم به تهیه دستورالعملی که از آن تحت عنوان Contingency Plan نام برده می‌شود، هستند.
شوشتری ادامه داد: در این راستا و براساس تعهدات ملی و بین‌المللی٬ اداره‌کل مراقبت پرواز اقدام به تدوین این دستورالعمل کرده که تاکنون این توافقنامه با کشورهای ترکیه٬ عراق٬ بحرین٬ باکو٬ پاکستان٬ عمان٬ ارمنستان تصویب و به امضا رسیده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در زمان بروز سوانح هوایی مسئولیت خطیر هماهنگی‌های تجسس و نجات به‌منظور نجات
۸۸۸۸۸۸۶۷۶۸۶۹.jpg
جان انسان‌ها بر اساس تعهدات ملی و بین‌المللی توسط حوزه معاونت عملیات هوانوردی(مرکز هماهنگی‌های تجسس و نجات) شرکت فرودگاه‌های کشور صورت می‌گیردجان انسان‌ها بر اساس تعهدات ملی و بین‌المللی توسط حوزه معاونت عملیات هوانوردی(مرکز هماهنگی‌های تجسس و نجات) شرکت فرودگاه‌های کشور صورت می‌گیرد.
یادآور می‌شود؛22 خرداد ماه 1393 کارشناسان شرکت فرودگاه‌های کشور جهت شرکت در اجلاسATM/SAR به دفتر منطقه‌یی ایکائو در خاورمیانه اعزام و طرح‌های پیشنهادی ایران را در اجلاس مذکور ارائه کردند که متعاقب آن کارگروه مشترک تجسس و نجات توسط کشورهای ایران٬ بحرین٬ امارات و عربستان تشکیل و ماحصل مذاکرات انجام شده(به‌صورت ویدئو کنفرانس) منجر به رفع موانع و حل اختلافات گذشته شد و بستر های لازم جهت انعقاد توافقنامه با کشورهای همسایه فراهم شد.
گفتنی است؛ پس از انتشار خبر فوق در مجامع بین‌المللی، سایر کشورهای حوزه جنوب خلیج‌فارس از جمله بحرین نیز جهت نشست دوجانبه به‌منظور انعقاد توافقنامه تجسس و نجات هوایی اعلام آمادگی کرده‌اند.

معرفی مدیرکل جدید فرودگاه کیش


ایلخانی در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرودگاه کیش از اعلام آمادگی همه جانبه شرکت فرودگاه‌ها در تعامل با سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تجهیز ترمینال‌های جدید این فرودگاه و تبادل اطلاعات در این زمینه خبر داد.
به‌گزارش روابط‌عمومی فرودگاه بین‌المللی کیش؛ صبح امروز 28 دی ماه در مراسمی با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش و جمعی از معاونان و مدیران جزیره، کورش فتاحی حکم مدیرکلی خود را از سوی
u0628u0627u0632u062Fu06CCu062F   u0645u062Fu06CCu0631u0639u0627u0645u0644 110.jpg
 محمدعلی ایلخانی دربافت کرد.
در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرودگاه کیش، حسین اسفندیاری مشاور مدیرعامل در امور اجرایی فرودگاه‌ها و بابانتاج مدیرکل حراست شرکت فرودگاه‌ها، ایلخانی را همراهی می‌کردند.
در این مراسم که در سالن کنفرانس سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، مونسان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به بیان اهداف اصلی این سازمان پرداخت و گفت: فراهم آوردن امکانات ویژه و درخور شأن گردشگران و همچنین ارتقای سطح خدمات مطابق با استانداردهای بین‌المللی از جمله اهدافی است که از سوی سازمان منطقه آزاد کیش دنبال می‌شود.
وی جذب ایرلاین‌های خارجی و راه یافتن به مقاصد 
u0628u0627u0632u062Fu06CCu062F  u0645u062Fu06CCu0631u0639u0627u0645u0644 145.jpg
گردشگری در سراسر دنیا را از جمله تلاش‌هایی خواند که در راستای ارتقای سطح خدمات مطابق با استانداردهای بین‌المللی انجام می‌شود.
در ادامه نیز ایلخانی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها ضمن قدردانی از مدیران و مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش، کورش فتاحی را فردی شایسته و با تجربه در زمینه علوم و فنون هوانوردی خواند و اظهار داشت: شرکت فرودگاه‌ها آمادگی همه جانبه را در تعامل با سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تجهیز ترمینال‌های جدید فرودگاه و تبادل اطلاعات در این زمینه اعلام می‌کند.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با ابراز رضایت از
u0628u0627u0632u062Fu06CCu062F  u0645u062Fu06CCu0631u0639u0627u0645u0644 019.jpg
وضعیت موجود فرودگاه کیش گفت: در حال حاضر حدود 80 فرودگاه در سطح کشور فعال بوده که فرودگاه کیش رتبه چهارم را دارا است.وضعیت موجود فرودگاه کیش گفت: در حال حاضر حدود 80 فرودگاه در سطح کشور فعال بوده که فرودگاه کیش رتبه چهارم را دارا است.
در این مراسم کورش فتاحی که پیش از این به عنوان سرپرست فرودگاه بین‌المللی کیش مشغول فعالیت بود، گزارشی از عملکرد نه ماهه فرودگاه ارائه و خط مشی، رسالت، اهداف و برنامه‌های آتی خود را در فرودگاه بین‌المللی کیش بیان کرد.
در پایان این مراسم نیز حکم مدیرکل فرودگاه بین‌المللی کیش توسط ایلخانی به کورش فتاحی اعطا شد.

استفاده از قانون طلایی برای توسعه درآمدهای غیرهوانوردی

مدیرکل بررسی‌های اقتصادی و بازرگانی شرکت فرودگاه‌های کشور گفت: قوانین موجود به نحوی مطلوب دست این شرکت را برای جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و در نتیجه، توسعه درآمدهای غیرهوانوردی باز گذاشته است و از این نظر به جرات می‌توان گفت٬ هیچ ‌سازمان و نهادی در کشور دارای مجموعه قوانین طلایی نیست، قوانینی که بر اساس آنها می‌توان با روش‌هایی غیر از مناقصه، مزایده و مانند آن، خدمات درآمدزای قابل ارائه در حوزه فرودگاهی را واگذار کرد.
ناصر آقایی در گفت‌وگو با پرتال خبری شرکت فرودگاه‌های کشور، با اشاره به اینکه امروزه در دنیا فرودگاه‌هایی از نظر تجاری و درآمدزایی موفق هستند که به صورت یک بنگاه اقتصادی به آنها نگاه می‌شود، اظهار کرد: رسالت یک فرودگاه این نیست که صرفا مکانی برای نشست و برخاست و توقف هواپیماها باشد، بلکه فرودگاه باید دربرگیرنده مجموعه‌یی از فعالیت‌های عملیاتی و تجاری باشد و بر همین اساس است که ضرورت پیدا می‌کند تا در قالب یک «شرکت فرودگاهی» فعالیت کند. با پذیرش این اصل اساسی، آنگاه جنبه‌های اقتصادی کار نیز اولویت پیدا می‌کنند و در چنین شرایطی، فرایندهای اقتصادی یک رکن مهم از ارکان مدیریت فرودگاهی محسوب می‌شود.
آقائی1.jpg
وی با بیان این‌که در فرودگاه‌ها دو نوع درآمد هوانوردی و غیرهوانوردی وجود دارد، افزود: درآمدهای هوانوردی شامل درآمد حاصل از پروازهای عبوری و درآمد حاصل از نشست و برخاست‌های هواپیما، توقف هواپیما، تسهیلات روشنایی و... می‌شود و درآمدهای غیرهوانوردی شامل تمامی درآمدهایی است که خارج از منطقه پروازی(AIRSIDE) به دست می‌آیند که از جمله آنها می‌توان به فروشگاه‌های آزاد، CIP، هتل‌ها، پارکینگ‌های خودرو، رستوران، غرفه‌ها و مواردی نظیر آن اشاره کرد.




 
ادامه مطلب ...

امن‌ترین خط هوایی جهان معرفی شد

خط هوایی کانتاس استرالیا به عنوان امن‌ترین خط هوایی جهان معرفی شد.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت رتبه‌بندی خطوط هوایی جهان طبق روال همه ساله اقدام به معرفی امن‌ترین خط هوایی جهان کرده و اینبار یک خط هوایی استرالیایی این عنوان را به خود اختصاص داده است.

دلیل انتخاب خط هوایی کانتاس استرالیا به عنوان امن‌ترین خط هوایی جهان این بوده است که این خط هوایی در طول 94 سال فعالیتش یکی از امن‌رتین خطوط هوایی جهان بوده است و هیچ مرگ و میری در پروازهای این خط هوایی گزارش نشده است.

نحوه رتبه‌بندی و فاکتورهای در نظر گرفته شده برای رتبه‌بندی توسط این وب‌سایت توسط سازمان حمل و نقل هوای مدنی مورد تائید قرار گرفته است.

خط هوایی کانتاس استرالیا تمام موتورهای هواپیماهای خود را با استفاده از ارتباطات ماهواره‌ای در تمام طول پرواز کنترل می‌کند و این امر به خلبانان اجازه می‌دهد تا پیش از وقوع حادثه فکری برای برون رفت از مشکل پیدا کنند.

انتخاب این خط هوایی به عنوان امن‌ترین خط هوایی جهان در حالی صورت می‌گیرد که جهان در سال گذشته میلادی شاهد چند حادثه هوایی ناگوار بود که باعث مرگ چند صد نفر شد.

منبع: ایسنا

فرودگاه مسجد سلیمان قدیمی‌ترین فرودگاهی که نگاه‌ها را به سوی خود جلب کرد

فرودگاه مسجد سلیمان اولین، نخستین و قدیمی‌ترین فرودگاهی است که در ایران تاسیس شد.تاریخ تاسیس رسمی افتتاح این فرودگاه همزمان با کشف نفت در این منطقه به سال ۱۲۸۷برمی‌گردد.

منطقه‌‌یی که این فرودگاه در آن واقع شده است نخستین نقطه‌یی در خاورمیانه‌ست که به‌صورت رسمی صاحب فرودگاه شد و از آن هواپیما برمی‌خاست. این فرودگاه هم‌اکنون با نام فرودگاه شهید آسیایی شناخته می‌شود.
فرودگاه مسجد سلیمان به دنبال فعالیت‌های کشف میادین نفتی در این شهر افتتاح شد. شرکت‌های هواپیمایی بسیاری در گذشته در این فرودگاه مشغول بکار بودند. از جمله شرکت‌هایی که در فرودگاه مسجد
فرودگاه مسجد سلسیمان.jpg
 سلیمان بیشترین فعالیت و خدمات را ارایه می‌کردند می‌توان به شرکت کی ال ام هلند و بریتیش ایرویز انگلستان اشاره کرد.
بعد از ملی شدن صنعت نفت و تشکیل وزرات نفت در ایران و به‌دنبال آن خرید چندین فروند هواپیما برای وزارت نفت، این هواپیماها نیز در کنار سایر شرکت‌های خدمات دهنده مسیرهای متعددی را در دست گرفتند.
و حالا پس از گذشت سال‌ها از عملیات جابجایی مسافر که در این فرودگاه انجام نمی‌شد، عملیات روکش آسفالت باند قدیمی فرودگاه اهواز به متراژ 2 هزار متر و عرض 30 متر با تامین اعتبار لازم از سوی استانداری خوزستان برای جابجایی مسافر آغاز شده است.


 
ادامه مطلب ...

نقشه سقوط هواپیماها در سال 2014

مهر/ با نگاهی به پراکندگی سقوط هواپیماها در سال ۲۰۱۴ می توان فهمید که کدام نقاط جهان برای هواپیماها دردسر ساز است!
داده‌نمایی که واشنگتن پست منتشر کرده، گویای مکان و شدت حوادث هوایی در سال ۲۰۱۴ می‌باشد. دوایر کوچک پر رنگ بیانگر محل وقوع حادثه و اندازه دوایر کم رنگ متناسب با تعداد تلفات است. در طول سال گذشته میلادی، در مجموع ۲۲ حادثه هوایی با ۹۹۲ کشته به وقوع پیوست. ۱۴ عدد از این ۲۲ حادثه در حالی رخ دادند که هواپیماها در مسیر رسیدن به مقصدشان بودند.

مرگ بارترین حادثه با ۲۹۸ قربانی مربوط به حادثه سقوط بوئینگ ۷۷۷ هواپیمایی مالزی و آخرین حادثه نیز مربوط به واپسین روزهای سال ۲۰۱۴ و سقوط پرواز ۸۵۰۱ آسیا ایر به مقصد سنگاپور بود. حادثه سقوط هواپیمای ایران ۱۴۰ هواپیمایی آسمان در نزدیکی فرودگاه مهرآباد با ۳۹ کشته نیز در تصویر قابل مشاهده است. در مجموع، ۲۰۱۴ سالی تلخ از حیث سوانح هوایی بوده است.

اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) که با اصلاحاتی در جلسه مورخ بیست و چهارم فروردین ماه یک‌هزار و سیصد و نود و سه به تصویب هیات وزیران رسیده است؛ در جلسه مورخ دهم اردیبهشت ماه سال جاری شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.


به گزارش تین نیوز، اساسنامه تاسیس شرکت شهر فرودگاهی امام منتظر نظر شورای نگهبان بود که پس از موافقت این شورا با کمک بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی اقدامات لازم در این زمینه انجام می‌شود.

شهر فرودگاهی امام با 14 هزار هکتار زمین، قادر به ایجاد زمینه اشتغالی بالغ بر 500 هزار نفر را دارد که فعالیت‌های مختلفی را در قالب 25 شهرک تخصصی به سرمایه‌گذاران ارائه خواهد کرد.

با تبدیل فرودگاه به شهر فرودگاهی، استقلال مالی و مدیریتی برای فرودگاه به وجود می‌آید و با ادغام فعالیت‌های فرودگاهی و غیرفرودگاهی که در دنیا هم مرسوم است امکانات خوب سرمایه‌گذاری و ترغیب سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی فراهم می‌شود. 

برای مشاهده اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اینجا کلیک کنید.


۸ ایرلاین آسیایی در فهرست ۱۰ شرکت‌ هوایی برتر دنیا

فهرست ۱۰ شرکت‌ هواپیمایی بین‌المللی برتر به لحاظ امنیت پرواز، خدمات و رفاه مسافران منتشر شد که براساس آن هشت شرکت هواپیمایی متعلق به کشورهای آسیایی و اقیانوسیه به‌عنوان ایرلاین‌های برتر انتخاب شده‌اند.

موسسه رتبه‌بندی ایرلاین ریتینگز 10 شرکت‌ هواپیمایی بین‌المللی برتر را به لحاظ امنیت پرواز، خدمات و رفاه مسافران معرفی کرد که شرکت هواپیمایی نیوزیلند در صدر این فهرست قرار دارد. این شرکت به دلیل دستاوردهای مالی، امنیت پرواز و همچنین ارایه خدمات پروازی به‌عنوان بهترین ایرلاین دنیا در سال 2015 شناخته شد.
 
ادامه مطلب ...

ساخت دومین فرودگاه بزرگ جهان در پکن

مسوولان فرودگاهی کشور چین اعلام کردند که به دلیل استقبال مردم در استفاده از هواپیما برای مسافرت و حضور جهانگردان بی شمار در این کشور، قصد دارند دومین فرودگاه بزرگ مسافربری را در پکن تاسیس کنند.
براساس گزارش روزنامه چایناتودی، قرار است این فرودگاه در 46 کیلومتری شهر پکن و در منطقه «هبای» با ظرفیت پذیرش 72 میلیون مسافر در سال و با وسعت 700 هزار مترمربع ساخته شود.
زمان بهره برداری از این فرودگاه سال 2025 اعلام شده که در صورت تحقق این مهم، پکن دارای دومین فرودگاه بزرگ خواهد شد.
 
ادامه مطلب ...

شلوغ ترین فرودگاه جهان کدام است؟

فرودگاه بین المللی هنگ کنگ در سال گذشته میلادی شلوغ ترین فرودگاه مسافربری در جهان شناخته شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آناتولی، این فرودگاه به لحاظ گستردگی حجم ورود و خروج مسافر سومین فرودگاه در جهان به شمار می رود.

" چک لپ کوک" یا همان فرودگاه بین المللی هنگ کنگ در سال 2014 با 61 میلیون و 800 هزار مسافر خارجی که از طریق این فرودگاه به دیگر نقاط جهان پرواز کرده اند شلوغ ترین فرودگاه جهان بوده است.

مسئولان شورای بین المللی فرودگاه ها ضمن قدردانی از مقامات فرودگاه بین المللی هنگ کنگ فعالیت های آن را در سال گذشته افتخار آمیز خواندند و آن را از معدود فرودگاههایی توصیف کردند که از لحاظ خدمات مسافربری و باربری تقریبا در صدر فهرست فرودگاههای مهم جهان قراردارد.

این در حالی است که فرودگاه دبی از لحاظ شلوغی و حجم رفت و آمد مسافران بین المللی از فرودگاه هیتروی لندن پیشی گرفته است.

فرودگاه دبی در سال گذشته تقریبا با 68 میلیون و 900 هزار مسافر در 12 ماه گذشته تا سپتامبر در حالی که تا 22 دسامبر فقط 67 میلیون و 800 هزار مسافر از طریق فرودگاه هیترو پرواز کرده اند.

براساس گزارش شورای فرودگاه های بین المللی، در بین ده فرودگاه بین المللی سال گذشته میلادی فقط فرودگاه تایلند با کاهش 9 و 4 دهم درصدی مسافران روبرو بوده است.

دولتی ها، مسافر 70 درصد پروازها

 قیمت بالا، دسترسی محدود و متفاوت بودن فرهنگ سفر باعث شده مسافران ایرانی اقبال چندانی به پرواز کردن نداشته باشند مساله ای که موجب شد درصد قابل توجهی از مسافران پروازها را نه مردم بلکه کارمندان دولتی تشکیل دهند.

به گزارش ایسنا  طبق آمارهای ارائه شده از سوی مراجع رسمی کشور که البته در نحوه محاسبه آن‌ها تفاوت‌های مختلفی وجود دارد در سال قریب به 700 میلیون نفر سفر ثبت می شوند که درصد قابل توجهی از آن به مسافرت‌های جاده‌ای اختصاص دارد.

 

ادامه مطلب ...

Airport Directors speaking at SMART Airports & Regions Atlanta


EMAIL UPDATE

NUMBER 8

SMART AIRPORTS & REGIONS ATLANTA 

A TWO-DAY CONFERENCE & EXHIBITION

MEET THE DIRECTORS CONFIRMED SPEAKERS INCLUDE:

Miguel Southwell,

Aviation General Manager,

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Thella Bowens,

President & CEO,

San Diego International Airport

Rhonda Hamm-Niebruegge,

Executive Director,

Lambert International Airport

Skip Miller,

Executive Director,

Louisville Regional Airport Authority

Monica Lombraña,

Director of Aviation,

El Paso International Airport

Chris Curry,

Director of Aviation,

City of Tallahassee

Lance Lyttle,

Chief Operating Officer,

Houston Airport System

For programme or sales information contact:Andrew Hazell EMAIL ME

HOST
AIRPORT HOST
PLATINUM SPONSOR
GOLD SPONSOR
GOLD SPONSOR
GOLD SPONSOR
SPONSOR
GLOBAL NEWS PARTNER
ORGANISER
PRE-CONFERENCE SUMMIT

EARLY BIRD TICKETS ARE AVAILABLE NOW!


REGISTER BEFORE END OF JANUARY TO SAVE 10%


CLICK HERE


غول پیکرترین هواپیمای مسافری جهان

ایرباس آ-۳۸۰ (Airbus A380) یک هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر، چهار موتوره و دوطبقه ساخته شرکت ایرباس است. این هواپیما بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است. ساخت ایرباس آ-۳۸۰ از سال ۱۹۹۶ با عنوان A3XX آغاز شد و از سال ۱۹۹۸ با عنوان کنونی شناسانده شد. نخستین بار در ۲۷ آوریل ۲۰۰۵ به صورت آزمایشی از تولوز فرانسه به پرواز در آمد و دو سال بعد در ۲۵ اکتبر ۲۰۰۷ نخستین پرواز تجاری آن برای شرکت هواپیمایی سنگاپور انجام شد. این پرواز از سنگاپور به مقصد سیدنی انجام شد.

از غولپیکرترین هواپیمای مسافری جهان بیشتر بدانید(+عکس)

از غولپیکرترین هواپیمای مسافری جهان بیشتر بدانید(+عکس)

 
ادامه مطلب ...

هواپیمای سوخو KR 860 پرنده غول پیکر روسی

این پرنده غول پیکر وزنی در حدود ۶۵۰ تن به همراه بار و مسافر خواهد داشت و در کلاس مسافری توانایی حمل ۸۶۰ تا ۱۰۰۰ مسافر را دارد.

هواپیمای سوخو KR 860 که قبلا قرار بود با نام SKD-717 به آسمان وارد شود یک هواپیمای دو طبقه پهن پیکر روسی است. این پرنده غول پیکر وزنی در حدود 650 تن به همراه بار و مسافر خواهد داشت و در کلاس باری توانایی حمل 300 تن بار را دارد.

در کلاس مسافری این پرنده توانایی حمل 860 تا 1000 مسافر را خواهد داشت که در نوع خود و در صورت عرضه به بازار رتبه بزرگترین پرنده مسافری جهان را از آن خود خواهد کرد.

این غول روسی با 650 تن وزن و 1000 مسافر می پرد

 

ادامه مطلب ...

احداث پروژه فرودگاه ارس بزودی

با صدور مجوز های لازم: بزودی احداث پروژه فرودگاه ارس آغاز می شود
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس گفت: مجوزهای لازم برای احداث فرودگاه ارس اخذ شده و بزودی عملیات اجرایی این پروژه آغاز می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن خادم عرب باغی با اعلام این خبر افزود: این فرودگاه در زمینی به مساحت 300 هکتار احداث می شود.
وی افزود: فرودگاه ارس جزو پروژه های اولویت دار منطقه آزاد ارس برای سرعت بخشیدن به اهداف توسعه ای می باشد که با موافقت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور و با تامین اعتبار از محل اعتبارات ملی بزودی شاهد آغاز عملیات اجرایی خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: در راستای سهولت تردد و تکمیل نیازهای لازم برای تردد آسان گردشگران و سرمایه گذاران و همچنین صادرات کالاهای صنعتی و کشاورزی به بازارهای هدف، فرودگاه ارس با ظرفیت فرود هواپیماهای بزرگ تا دو سال آینده به بهره برداری می رسد.
عرب باغی با اشاره به نقش مهم حمل و نقل و وجود زیرساخت های لازم جهت دستیابی به استراتژی های تعیین شده، گفت: یکی از ملزومات اصلی جذب سرمایه گذاران به منطقه وجود زیرساخت های قوی حمل و نقل هوایی است که در این راستا این پروژه مهم با سرعت هرچه تمام اجرا می شود.